Comgate a Shipmall se představily na veletrhu Reshoper

V polovině května hostil areál v pražských Letňanech veletrh Reshoper – a Comgate a Shipmall na jedné z největších akcí pro českou a slovenskou e-commerce nemohly chybět. Halou během dne prošly stovky návštěvníků a dost z nich se zastavilo také u našeho stánku.

Začínající e-shopaři, kteří se zajímali o možnosti integrace platební brány, zkušenější obchodníci, jež zajímal terminál do kamenné provozovny, ale i současní klienti – to byli návštěvníci stánku Comgate a Shipmall na pražském veletrhu Reshoper. Zastavovali se u něj během celého dne, kromě informací si mohli odnést i občerstvení v podobě kávy, studených nápojů nebo jablka od českého farmáře.

„Potěšilo nás, že se zastavovali i klienti, kteří naši platební bránu používají. Jejich zpětná vazba je pro nás velmi cenná. A jsme rádi, že často byla pozitivní,“ usmívá se vedoucí komunikace a PR Comgate Michal Petrák. „Velmi dobře fungovala i součinnost Comgate – Shipmall. Několik stávajících klientů s platební bránou se přišlo informovat o službách fulfillmentu,“ dodává.

Podívejte se v galerii na fotografie, jak to na Reshoperu v areálu PVA Expo vypadalo.

Reshoper - stánek Comgate, Shipmall