Nový tarif Easy je jednodušší, bez fixního poplatku

Představujeme nové tarify platební brány a platebních terminálů. Většině klientů doporučujeme tarif Easy, který se vyznačuje jednoduchostí a předvídatelností nákladů. Navíc nemá žádný fixní poplatek. U tarifu Profi se snížily sazby u nejpoužívanějších platebních metod.

Ušetřete za platební služby – pro nové i stávající klienty jsme připravili aktualizované tarify platební brány a platebních terminálů. Vyznačují se jednoduchostí a předvídatelností nákladů a nejvýhodnějšími sazbami na trhu. I ten nejmenší obchodník tak může mít transakční poplatek nižší než jedno procento bez ohledu na použitou kartu nebo jinou platební metodu.

Když máte kavárnu v turistické oblasti a přijímáte bezhotovostní platby, sledujete, kdo zrovna platí. A víte, že když vám u terminálu pípne kartou japonský turista, manželský pár z Ameriky nebo francouzský podnikatel, zaplatíte pořádný transakční poplatek ve výši až několika procent. Stejně tak když provozujete e-shop s pneumatikami a živnostník u vás zaplatí zimní obutí firemní kartou. 

Nic z toho nemusíte řešit, pokud zvolíte tarif Easy u platební služby Comgate. Je naprosto jednoduchý, bez ohledu na použitý způsob platby má jednotný transakční poplatek ve výši 0,98 %. Jeho výše se nemění, ať už zákazník zvolí jakoukoli platební kartu, bankovní převod, odloženou platbu nebo splátky. Navíc neobsahuje fixní část poplatku, je tedy výhodný i při nízkých platbách. Pro všechny tyto vlastnosti doporučujeme tarif Easy naprosté většině obchodníků.

Pro ty s vyššími objemy plateb, řekněme od 300 tisíc Kč měsíčně výš, se může hodit tarif Profi – zejména pokud chtějí mít větší přehled o tom, jakými typy karet nebo jinými platebními metodami u nich zákazníci platí. Také tohoto sazebníku se týká příjemná novinka: poplatky za nejpoužívanější způsob platby, spotřebitelskou platební kartu vydanou v EU, jsou nižší.        

platební terminál Comgate

Nové tarify neaktivujeme automaticky všem klientům. Obchodníci si mohou sami vybrat, zda je pro ně výhodnější ponechat si svůj současný sazebník, nebo jestli by bylo lepší přejít na ten nový. Pro přechod kontaktujte zákaznickou podporu e-mailem na podpora@comgate.cz.

Svůj současný sazebník zjistíte například v Klientském portálu > Kontakty > Společnost.

Minulé tarify platební brány a platebních terminálů najdete zde.