Platební brána nově komunikuje ve 22 jazycích

Kolik jazyků znáš, tolikrát na platební bráně Comgate zaplatíš. Rodnou řeč nově nabízíme zákazníkům z více než 22 různých zemí – v tolika různých jazycích totiž rozhraní komunikuje. Zboží tak můžete ve svém e-shopu prodávat pohodlně téměř do celé Evropy.

Plynulý a bezproblémový průchod nákupním procesem je zásadní podmínkou k tomu, aby ho zákazník završil dokončenou platbou. Platební brána Comgate k tomu přispívá širokým výběrem platebních metod a intuitivním procesem. K němu přispívá i to, když se jazyk rozhraní přizpůsobí řeči, kterou mluví zákazník.

Platební brána Comgate má v tomto směru nově pokrytou téměř celou Evropu – s kupujícími komunikuje dvaadvaceti jazyky: vedle češtiny a angličtiny také bulharsky, dánsky, estonsky, francouzsky, chorvatsky, italsky, litevsky, lotyšsky, maďarsky, německy, nizozemsky, norsky, polsky, portugalsky, rumunsky, řecky, slovensky, slovinsky, španělsky a švédsky.

22 jazyků na platební bráně

Samotné nastavení jazyka platební brány může obchodníkovi provést komerční platforma, na které provozuje e-shop. Pokud obchod běží na řešení na míru, je možné nastavit řeč pomocí protokolu API.

Prodáváte-li svoje zboží do zahraničí, usnadněte zákazníkům proces platby co nejvíce. Čím jednodušší pro ně bude, tím více dokončených plateb získáte.

Více o nastavení jazyků na platební bráně najdete na portálu podpory